Vi er med på Digitaldugnaden!

Delta gratis og støtt oss!

Digitaldugnaden er i gang! Få medlemmer, venner og bekjente til å registrere seg på Digipost. For hver nye bruker som rekrutteres, får klubben ditt 25,-. Hver uke mottar i tillegg klubben som har rekruttert flest brukere 3.000,-. Laget som har rekruttert flest brukere i løpet av hele kampanjeperioden vinner 20.000,-!

Det er gratis å åpne postkassen, og alle over 15 år kan gjøre det.
Spre det glade budskap, for jo flere som registrerer seg, jo mer penger tjener vi! Register deg her: http://digipost.no/digitaldugnaden

Støtt oss ved å åpne din digitale postkasse! 🙂

posten-dugnad-flyer

Spørsmål og svar: 

Hvordan støtter man et idrettslag?

Man registrerer seg enkelt på digipost.no/digitaldugnaden. Når du registrerer deg velger du hvilket idrettslag du vil støtte. Ved fullført registreringen vil 25,- gå til laget du har støttet. Husk at du må ha BankID eller Bypass tilgjengelig når du registrerer deg.

1. Hva er Digipost?

– Digipost er en digital variant av den grønne postkassen de fleste av oss har utenfor huset. I motsetning til den grønne postkassen din, er Digipost tilg jengelig overalt på PC/Mac, nettbrett og mobil. Tjenesten er laget fordi det ikke er lovlig å sende personopplysninger på vanlig e-post, og fordi brev ofte er upraktisk og tidkrevende.

2. Hva er forskjellen på Digipost og E-post?

– Sikkerhetsnivået er hovedforskjellen på e-post og Digipost. Sensitiv informasjon er ikke lov å sende på vanlig e-post, men på Digipost kan du motta alle typer dokumenter som for eksempel helseopplysninger, informasjon fra banker og forsikringsselskaper, kommunale- og statlige virksomheter.

3. Kan alle få Digipost?

– Alle over 15 år kan åpne sin digitale postkasse. Postkassen er personlig og knyttet opp til personnummeret ditt.

4. Koster det noe?

– Det koster ingen ting å åpne Digipost.

5. Hvem får jeg post fra i Digipost?

– På Digipost kan du motta brev og dokumenter fra banker, forsikringsselskaper, helseforetak og mange fler. Nå har også det offentlige begynt å sende digitalt, som betyr at du kan få brev fra eksempelvis NAV.

Publisert 24. februar 2015