Støtte klubben? Bli medlem, bidrag, dugnadsinnsats eller noe annet?

Sitter du og tenker at du gjerne kunne bidratt med noe ekstra til klubben? Det er flere muligheter å støtte klubben på i det små! Vi er takknemlig for både små pengebidrag, kjøp av våre produkter/tjenester eller dugnadsinnsats!

Her er noen eksempler på ulike måter folk bidrar til klubben på:

BLI MEDLEM (eller forny din medlemskontigent) ved å betale 250,- til vårt kontonummer. Vi trenger gjerne et bredere engasjement og setter pris på flere medlemmer!

DONERE DIREKTE TIL VÅRT KONTONUMMER? En 50-lapp, 100-lapp eller et valgfritt beløp direkte til vårt kontonummer. Du kan også opprette et «abonnement», som tilsier at du skal gjenta dette hver måned.

MIKROSPARING TIL DIN FAVORITTKLUBB? Vår hovedsponsor, Sparebank1 SMN, har også lansert tjenesten «mikrosparing«. Her kan du spare eller donere et valgfritt beløp for hver gang du bruker kortet til en valgfri konto – kanskje det kan være til din favorittklubb? 2 kr for hver gang du bruker kortet kan plutselig bli en liten slant!

Vårt kontonummer er 4420.06.56366.

 

VISSTE DU AT VI OGSÅ ER REGISTRERT SOM GRASROTMOTTAKER? Det betyr at hver gang du spiller via Norsk Tipping får vi 5 prosent av din spilleinnsats – uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanse! Du velger din grasrotmottaker enkelt her.

 

DUGNADSINNSATS? Har du litt tid til overs og ønsker å være med å hjelpe til sammen med en livlig gjeng i ulike sammenhenger, i både utenomsportlige- og sportslige aktiviteter og arrangement? Da vil vi gjerne at du melder deg! Vi trenger gjerne flere tak i ulike sammenhenger! Meld deg på e-post: [email protected] 🙂

 

Hvert eneste bidrag – små som store – har betydning og bidrar i drifting og satsningen av klubben. Vi bukker og neier for alle type bidrag. TAKK 🙂

Publisert 11. februar 2015