Ewa Andrzejewska blir LHK-spiller ut sesongen

Klubben låner polsk toppspiller f.o.m. neste seriekamp

Foto: Sander Sandvik

 

Klubben har inngått en låneavtale med den sterke polske høyrebacken, Ewa Andrzejewska, gjeldende for resten av sesongen 14/15.

Den 182 cm høye bakspilleren kommer til Norge i løpet av denne uken og forventes å være med når vi møter Rælingen på bortebane den 18. januar – for øvrig på Ewas bursdag – hun blir da 23 år! Ewa har i de siste 4 sesonger spilt for det polske topplaget Vistal Gdynia og har blant annet vunnet det Polske mesterskapet og den Polske cupfinalen. Hun er notert med 5 A-landskamper og mer enn 80 ungdomslandskamper.

Sportslig leder i LHK, Bjørn Sivert Woll, sier følgende om avtalen:

– Jeg er meget tilfreds med at det på nåværende tidspunkt er lyktes oss å finne en så sterk bakspiller. Avtalen om utlån er kommet i stand via et godt samarbeid med hovedtrener Jens Steffensens tidligere polske klubb, Vistal Gdynia, og vi er meget fornøyd med den avtalen som er inngått. 

Ewa Andrzejewska forteller hun gleder seg til å prøve seg i LHK:

– Jeg har alltid hatt en drøm om utlandet og nå får jeg muligheten for at prøve det i 3 måneder her i Norge og det gleder jeg meg til. Jeg har hørt mye positivt om klubben fra Monika Odrowska og Jens Steffensen. Jeg håper å kunne bidra til at vi kan hente de nødvendige poeng i 1. divisjon. 

Hovedtrener Jens Steffensen sier følgende om utlånsavtalen:

– Hun har et godt skudd fra distanse og har en god spillforståelse. Hun er også en god forsvarsspiller, så jeg ser frem til at ha Ewa med på laget. 

Vi ønsker Ewa lykke til og velkommen til klubben og Levanger! 🙂

Publisert 06. januar 2015