Sara Andersson og Silje Mari Berget comeback

Sjefene er tilbake!

Forrige hjemmekamp var Silje Mari Berget (se bilde nedenfor, foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa) å se ute på banen med LHK-drakta igjen! Hun har vært ute siden fødsel, da hun ble mamma til Mats, for kun tre måneder siden. Det var snakk om at hun kanskje kunne være klar på nyåret, men den gang ei!

Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

 

Silje Mari er allerede nå tilbake på banen – til glede for både supportere, klubben og skal vi tro – Silje Mari selv, som sier det er deilig å være tilbake på banen! Silje Mari er en viktig støttespiller med erfaringer som er gull verdt for de unge jentene.

 

Dette gjelder også nysigneringen med Sara Andersson (artikkelbilde). Sara har vært tidligere LHK-spiller og forlot klubben til fordel for en toårskontrakt med Byåsen våren 2012. Hun ble også mamma i juni, og har trent hardt i høst og trener nå med Byåsen, før hun på mandag kommer til Trønderhallen.  Før klubbskiftet den gangen hadde hun spilt til sammen fem sesonger i Levanger Håndballklubb, og nå skal vi få nok et gjensyn med henne.  Anderssons ferdigheter, vinnerskalle og erfaring kommer garantert til å løfte laget.

– Sara har signert. Kontrakten varer i utgangspunktet fram til jul – med mulighet for forlengelse ut januar. Vi har kommet fram til en fin avtale som jeg tror begge parter er fornøyde med. Vi satser fremdeles ungt, og Sara vil bety trygghet for de unge, dyktige spillerne våre. Hun vet hva det handler om. I utgangspunktet skal Sara delta på to fellestreninger i uka, samt på førstedivisjonskampene våre, sier Bjørn Sivert Woll, sportslig leder i LHK, til Trønder-Avisa.

Hjertelig velkommen tilbake både Sara og Silje Mari! 🙂

Publisert 06. november 2014