Klubben i mitt hjerte

Er vi klubben i ditt hjerte? Stem på oss!

KLUBBEN I MITT HJERTE er i gang igjen!

Nå gir 100 stemmer pr. dag klubben en sjanse til å vinne. Nordea deler ut 30 premier á 10.000 kroner og én hovedpremie på 100.000 kroner. Årets kampanje begynner 8. november og varer frem til fredag 21. november kl 12.00.

100+ stemmer pr. døgn

LHK er med i trekningen av tre dagspremier på 10 000,- fra Nordea, om vi klarer å samle 100 stemmer eller mer i løpet av et døgn. Om vi er klubben i ditt hjerte håper vi du stemmer å oss hver dag i kampanjeperioden! Det vil gi LHK 10 vinnersjanser á 10 000,-!

Gjennom stemmelokalet på dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Trekningen skjer på hverdager. Første tre vinnere av 10.000 kroner trekkes mandag 10. november og offentliggjøres på P4.

Hovedpremien
Det deles også ut en hovedpremie på 100.000 kroner som skal øremerkes breddearbeid i klubben.

I løpet av hele kampanjeperioden registrerer dagbladet.no/klubben alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer til slutt vinner konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. På Dagbladet kan man se hvilke lag som ligger best an til å vinne hovedpremien. Lørdag 22. november kåres vinneren av hovedpremien.

Ambassadør
Birgit Skarstein, Paralympics-utøver, ansatt i Norges idrettsforbund og kjent fra «Ingen Grenser» på NRK er ambassadør for Klubben i mitt hjerte.

Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen ”Klubben i mitt hjerte”.

Stem på oss og Klubben i mitt hjerte på www.dagbladet.no/klubben! (stemmelokalet åpner 8. november)

Vi takker hvert eneste hjerte for støtten! 🙂

Om vi nå ikke skulle vinne en pengepremie, så setter vi veldig stor pris på at du har valgt oss som akkurat din klubb i ditt hjerte <3 

 

Les mer om Klubben i mitt hjerte her.

Publisert 07. november 2014