JUNE ANDENÆS COMEBACK

Nytt comeback i LHK!

Foto: Kjetil Skaufel

June kommer tilbake på håndballbanen og gjør comeback for LHK i starten av desember. June har tidligere spilt flere sesonger for Levanger Håndballklubb i eliteserien, og er godt kjent blant klubben, tilskuere og supprtere. Hun gjorde stor suksess og forlot klubben da hun dro til Byåsen 2011/2012-sesongen. Et par sesonger etter ble hun hentet av russiske HC Lada Togliatti. Så ble det et lite opphold i håndballen da hun ble gravid og ble mamma. Nå er hun derimot klar for å tilbake til håndballen!

June er en forsterkning, og har alltid vært en solig og sterk spiller! Vi gleder oss over å få henne med på laget igjen og det blir spennende å se utviklingen med de rutrinerte spillerne og hvordan de kan guide de unge talentene våre!

Vi ønsker June velkommen tilbake i LHK-drakta og lykke til! 🙂

Les mer:

Trønder-Avisa

Levanger-Avisa

Publisert 19. november 2014