NM over for denne gang

Vi nådde dessverre ikke kvartfinale i NM.

Foto: Roger Svendsen, Levangeravisa
 

I går spilte vi 4. runde NM-cup mot eliteserielaget Halden. Kampen ble spilt i Skognhallen og endte 15-33.

Cupen er dermed over for denne sesongen og fokuset er rettet mot serien – denne kampen ble sett på som en bonuskamp hvor vi får trent på spillet vårt og matchet oss mot de lagene som skal være bedre enn oss.

– Vi møter et lag som er bedre, og som gjør det vanskelig for oss. For vår egen del, synes jeg ikke det fungerer helt i forsvar. Vi stoler ikke på hverandre og lykkes heller ikke med kommunikasjonen, sier Mari Sørholt, til Levangeravisa.

Ellers er det noen gode punter å ta med seg videre, vi har et godt spill, dog en del personlige feil som må ryddes opp i. Trener Jens Steffensen mente generelt at Halden er et bedre lag på de aller fleste områder.

Til helgen venter bortekamp i serien mot Viking.

Neste hjemmekamp er ikke før 19. oktober, og spilles i Trønderhallen (se under lag og kamper for komplett oversikt).

Artikler i media på nett:

Trønder-Avisa

Levangeravisa

Publisert 02. oktober 2014