TRØNDERHALLENS JULEGALLA 2014

Trønderhallens Julegalla 2014 går av stabelen lørdag 29. november!

Trønderhallen Julegalla arrangeres for tredje gang og denne gangen får vi selveste D.D.E på besøk. De starter kvelden med å spille sin velkjente julekonsert! Kvelden består videre i den fantastiske julebuffeten fra Backlund Restaurant, samt et dinnershow. Jävlar på Kärlek kommer senere på kvelden for dans og musikk. Ellers kan vi også friste med pianobar, bargate med alle rettigheter og velkomstdrink til deltakerne m.m! Vi pynter opp hallen med vakker dekor, lyssetting og pynt – og lover å sette en magisk stemning for kvelden. Omtrent 800 personer samles her enten med familie og venner, eller som et julebord sammen med kollegaene.

Velkommen til en fantastisk atmosfære i Trønderhallen denne kvelden!

Se trailer/presentasjon for kvelden her! 🙂

Priser: 

895,- pr. kuvert før 1. oktober   –   995,- etter 1. oktober.

Se arrangementets Facebook-side for mer informasjon og siste nytt her.

Påmelding: 

Det har vært enorm etterspørsel på billetter til årets Trønderhallens Julegalla. Kjempemoro at så mange ønsker å delta! Det blir et riktig bra opplegg i år! Vi har utsolgt alle billetter for en stund siden, og har nå en lang venteliste, og dessverre ingen ledige plasser igjen.

Til dere som står på ventelisten: Vi melder i fra til dere om det skulle dukke opp noen ledige plasser fortløpende.

 

Ta kontakt på e-post: [email protected] eller telefon 93 88 31 52 for spørsmål. 

Publisert 19. august 2014