NY GULLSPONSOR: TRONDHEIM BOLIGBYGGELAG MED PÅ LAGET!

Vi er i dialog med eksisterende og nye samarbeidspartnere for kommende sesong. I tillegg til ny gullsponsor, TOBB, har foreløpig flere forlenget kontrakten sin.

Trondheim Boligbyggelag (TOBB) går inn som ny gullsponsor i vårt partnernettverk i de neste to årene, med mulighet for forlengelse, og vil pryde på skuldre på LHK-drakten. TOBB åpner snart sitt kontor i Levanger og har mange kunder her og forvalter omtrent tusen boliger i Nord-Trøndelag. Vi ønsker dem velkommen som samarbeidspartnere og inn i partnernettverket!

Vi ønsker også Leva-Fro og Berg Eiendom velkommen som sølvsponsorer for de neste sesongene! Begge bedriftene har fornyet kontraktene sine og økt støtten. Dette setter vi stor pris på og ser frem til et fremdeles godt samarbeid mot kommende sesonger. Bjørn Stakset Sport og Viaegencia er også med videre i sølvsponsorkategorien. Det betyr mye for klubben at våre samarbeidspartnere fortsatt er med oss i 1. divisjon og er med oss i kampen opp til eliteserien igjen. Den økonomiske rammen er den samme i 1. divisjon og for en dugnadsklubb som LHK er vi avhengige av det for å få det til å få rundt.

Fra før har vi med oss Sparebank1 SMN som fornyet tidligere i vår, Trønder-Avisa, AktiMed og Fotograf Hattrem AS.

Vi er ellers midt i forhandlingene om å fornye samarbeidsavtaler som utgår mot sommeren, og vil ha flere klare før sesongen starter.

Om din bedrift er interessert i å være med i et spennende og stort partnernettverk kan dere ta kontakt med Amanda, e-post: [email protected], for en uforpliktende prat og om mulighetene ved et samarbeid med Levanger Håndballklubb, både store og små avtaler er av interesse for oss.

Se mer her.

Velkommen med på laget! 🙂

Publisert 06. juni 2014