SPAREBANK1 SMN forlenger som hovedsponsor

Sparebank1 SMN skrev i går under samarbeidsavtalen som forlenger samarbeidet i 3 år, og med mulighet for forlengelse i ytterligere ett år, uavhengig om vi berger eliteserieplassen.

Sparebank1 SMN har hatt samarbeid med Levanger Håndballklubb siden klubben ble stiftet i 1990. Banken har vært blant våre hovedsponsorer siden 2005. Denne videreføringen er gode nyheter for klubben, som er like avhengig av å opprettholde den økonomiske rammen – uansett divisjon, for at det skal gå rundt.

– Vi er svært glade og fornøyde med å kunne fortsette samarbeidet med banken. Den økonomiske rammen og avtalens langsiktighet er av uvurderlig betydning for en dugnadsklubb som LHK. Det er et viktig bidrag til videre satsing, sier Velaug Brenne Leira, til Trønder-Avisa.

Banksjef Olav M. Salater i Sparebank1 SMN forteller at banken ønsker å legge til rette for at Levangers håndballjenter fortsatt kan kjempe i norgestoppen og at Trøndelag trenger forbilder og noe å se opp til. Selv om vi er inne i en usikker tid og med fare for nedrykk, er det desto viktigere at banken sier de er med videre. – Banken skal være der. Vi skal stå på sammen når det butter imot – uansett utfall. Vi ønsker å gå foran som et godt eksempel, og vi håper flere samfunnsaktører og potensielle LHK-samarbeidspartnere følger etter, sier banksjef Salater til avisa.

Vi gleder oss over dette og ser frem til tre nye år sammen med Sparebank1 SMN!

Les mer:

Sparebank1 SMN blogg

 

 

Publisert 20. mars 2014