Mari Molid til Larvik

Etter sesongen blir Mari å se i Larviks tropp. Hun ble presentert som ny Larvik-spiller i forbindelse med Champions League-kampen hjemme i Larvik mot Buducnost lørdag kveld.

Mari har vært ønsket av mange klubber den siste tiden, og spesielt etter hennes opptreden på landslaget i VM Serbia. Dog var Larvik på banen å viste sin interesse før den tid. Mari skal derfor være håndballspiller på heltid, og ser frem til å trene med flere av verdens beste håndballspillere, spille mesterligahåndball og en ny hverdag med mye håndball.

– Det blir en helt ny hverdag med mer fokus på å være en helhetlig utøver. Det er lagt mer til rette for det i Larvik. Jeg håper på dager med gode treninger, kamerater og hjelp til å få gjort de riktige tingene. Jeg er spent på hva det kan ha av betydning for utviklingen min som håndballspiller, sier hun til adressa.no.

Mari hadde også å bli i Levanger som et av alternativene:

– Det er viktig for meg å understreke at jeg ikke forlater Levanger etter sesongslutt fordi jeg mistrives. Å bli var et alternativ, for jeg har forelsket meg i både plassen og klubben. Det er fine folk i klubben, godt miljø og samhold i spillergruppa, dyktige treneren, stor interesse rundt laget, det er gode muligheter for å utvikle seg, flotte treningsfasiliteter samlet på ett sted – i og rundt Trønderhallen – og det er takhøyde i klubben for å si hva en mener. Jeg drar ikke fordi jeg mistrives, men jeg kan rett og slett ikke si nei til drømmen, sier Mari til Trønder-Avisa.

Mari kommer til å bli savnet i klubben og laget, men vi gleder oss på hennes vegne og det at hun får oppfylt drømmen sin! Vi takker for tiden hun har vært sammen med oss, og ønsker henne lykke til videre i Larvik! 😀

 

Les mer her:

Adressa

Trønder-Avisa

Levangeravisa

Vestfoldblad

 

Publisert 03. mars 2014