BYÅSEN BLE FOR STERKE

Det ble tungt for LHK mot Byåsen i går. Dog sier trenerne at Byåsen-kampen var den de minst tenkelig kunne ta poeng mot og har derfor beregnet inn formtopp mot de siste kampene i stedet for gårdagens kamp. Dette syntes noe i løpet av kampen da LHK-spillerne så slitne ut og gjorde flere tekniske feil. Dessverre er også flere skadet som ikke er med i kampen, både Sissi, Nina og Jovana var ikke med i gårdagens kamp. Flere av ungjentene fikk prøve seg i går og de var et friskt pust i kampen.

Det var få mål de første minuttene i kampen på begge lag, men så fikk Byåsen våknet opp etter en time-out og dermed kjørte de fra.

Resultatet ble til slutt 14-28.

Omtrent 870 tilskuere var tilstede og heiet fra tribunene i går (se bildene Levangeravisa tok av folket i tribunene).

 

Les mer fra kampen:

Levangeravisa 

Trønder-Avisa

Adressa

 

Publisert 13. mars 2014