Playmaker klar for LHK og støtte fra Øra Eiendom Verdal AS

Jovana Jovovic (26), fra Montenegro, har signert for Levanger Håndballklubb. Øra Eiendom Verdal AS har tilbydd seg å bidra med 20 000,- for spillerkjøpet.

LHK har siden i høst vært på jakt etter forsterkninger til elitelaget i kampen om fornyet kontrakt i eliteserien, Postenligaen. Vi har søkt mer rutine for å sikre en bredere stall. Overgangsvinduet stengte 1. februar og like før fristen signerte Jovana Jovovic, 26 år, fra Montenegro, under papirene som binder henne til oss ut sesongen.

Trenerne informerer at alt i alt er inntrykket veldig positivt. Hun har rutine og er rolig, og har egenskaper både i hodet og føttene som vi har bruk for. Hun er god med begge hender og har et godt blikk for spillet, spesielt med tanke på strekspillerne.

Støtte fra Øra Eiendom Verdal AS

Vår gullsponsor Øra Eiendom Verdal AS har tilbydd seg å sponse 20 000,- til klubben som støtte til spillerkjøpet!

Vi setter enormt pris på dette bidraget og takker de for dette. Øra Eiendom Verdal utvikler i samarbeid med underleverandører boligprosjekter i Midt-Norge, og bygger enkle og praktiske enebolige og eneboliger i rekke. Les mer om de på deres hjemmeside, http://oraeiendomverdal.no.

Bakgrunn Jovana 

Den rutinerte playmakeren, Jovana Jovovic, er født og oppvokst i Podgorica, og startet sin håndballkarriere i 1999 i hjembyen. Før hun kom hit spilte hun i den polske toppklubben K..R. Ruch Chorzów. Der rakk hun å score 76 mål på sine 28 kamper i Superligaen. Hun har også fortid i 1. Bundesliga i Tyskland samt italiensk og spansk toppserie, samt fem sesonger i ZRK Buducnost. Hun spilte også europacupfinale i 2011, og ble nummer to i cupvinnercupen med C.B. Mar Alicante. Hun er en backspiller med godt blikk for spillet, med ro og teknikk.

Spilleklar i siste liten

Jovana sier hun har fått et veldig godt førsteinntrykk her i Levanger. Hun mener det er veldig gode håndballspillere og hele laget virker som en stor familie. Det er mye smil og godt humør, og det liker hun. Den medisinske testen ble bestått og hun har generelt imponert trenerne.

Alle papirer ble klare i siste liten og Jovana ble spillerklar til sin første kamp i LHK-trøya like før helgen, og fikk derfor prøve seg under gårdagens kamp.

Publisert 10. februar 2014