FOLKEMØTE FOR ET MER RAUSERE OG INKLUDERENDE LEVANGER

Vil DU gjøre en forskjell for barn og unge i ditt nærmiljø?

Det arrangeres «Folkemøte» i Levanger tirsdag 11.februar kl. 17:30 – 22:00, på Levanger VGS.

Levangers unge sanitet og UNICEF inviterer til et varmt og gripende folkemøte om å være gode voksne for barn og unge. Kristin Oudmayer fra UNICEF skal fortelle oss hvordan vi kan utgjøre en forskjell ved å være «Den Ene».

Målet deres er å inspirere voksne til å bli mer oppmerksomme og inkluderende overfor barn de møter i hverdagen. Foreldre, slekt, venner, pensjonister, naboer, trenere, fritidsledere, ansatte i næringsliv og offentlig sektor – ja, alle voksne er velkomne, forteller de.

Kom på møtet, bli inspirert, vær «Den Ene» som utgjør en forskjell!

For mer informasjon se her:
http://www.levanger.kommune.no/Hva-skjer/Folkemote-for-et-rausere-og-mer-inkluderende-Levanger/

Publisert 02. februar 2014