Kjøp kampbillett med eBillett!

Vi har byttet billettsystem og ønsker å gjøre det enklere for deg som tilskuer. Nå kan du heller kjøpe billetten på din telefon eller via internett på din datamaskin!

Vi gått over til et mer moderne billettsystem. Dette med tanke på brukervennlighet og at det skal være lett tilgjengelig for deg. Vi har gått over til eBillett som er det samme billettsystemet som du kan bruke ved kinoen.

Du har to alternativer ved å kjøpe eBillett:

1) Gå inn på «Festivitetens sider» på internett eller via www.lhk.no, finn den aktuelle kampen og kjøp billett (voksen, barn, student eller honnør) direkte på datamaskinen.

2) Eller enda enklere last ned eBillett-appen på din iPhone eller Android-telefon. Søk opp under steder «Levanger handballklubb«. Du vil da få en oversikt over de kommende kampene, hvor du da velger hvilken kamp du ønsker å kjøpe billett til. Velg deretter antall billetter (voksen, barn, student eller honnør) og trykk fortsett for å betale.

Vi gjør oppmerksom på at forhåndssalget på nett og mobil stenges omtrent èn time før kampen starter, derfor må du kjøpe billetten før dette.

Så enkelt er det!
Du slipper å stå i kø og kan gå direkte til tribuneinngangen for å «scanne» din billett du enten har skrevet ut eller som du har på din telefon. Dette sparer både deg og oss tid – og du rekker kanskje kjøpe ei vaffel før kampen starter 😉

Vi håper dere synes dette blir enklere for dere og håper dere vil ta i bruk systemet! Dette er fremtiden 🙂

 

Publisert 15. januar 2014