Støtt Levanger Håndballklubb helt gratis!

Til spillere, supportere og foreldre! Vi har har en gledelig nyhet som vi lanserer i dag. Vi har fått en ny enkel inntektsmodell for klubben! Noe som gjør det gratis for deg å støtte oss!

Det fungerer slik at du sier ja til å motta tilbud som er tilpasset deg på din mobil og klubben får penger fra annonseinntektene.

Last ned appen «UpSport» på din mobil gratis og følg instruksjonene. Eller send sms «SPORT» til 2077 (1,-).

Velg «Levanger Håndballklubb» og takk ja til å motta push-meldinger med tilbud. 

Du har dermed støttet klubben med 15,- helt gratis! Enkelt og greit! Klubben får penger for at du mottar tilbud på din mobil, i tillegg mottar klubben 45% av eventuelle inntekter fra annonsørene. Det er gratis for deg å motta tilbudene. Inntekten kan øke opptil 30,- dersom vi henter inn tre ganger våre egen medlemsmasse. Så hjelp oss enda mer ved å dele med venner og familiemedlemmer 🙂

Du vil kun motta tilbud fra UpSports annonsører, og tilbudene er relevante for kjønn, alder og bosted. Du binder deg for ett år. Vi vil gjerne informere om at dette er en veldig «reklame-vennlig» -app, som ikke vil føles som for mye mas eller spam! F.eks. har vi erfart hittil at vi kun mottar 1-2 små beskjeder pr. uke på vår telefon om en reklame vi kan trykke på for å se.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke sendes ut meldinger til barn under 16 år, og meldingene sendes ut mellom kl. 10-18 i hverdagene (maks to pr. dag). Din støtte gjelder for ett år. Om dere bruker mobildata ved nedlasting vil datatrafikk påløpe. Det sendes ikke ut meldinger med annonser som er i strid med idrettens verdier, og lagret informasjon deles ikke med andre.

Obs ved registrering via SMS: Du vil motta en SMS tilbake, følg instruksjonene. Du vil motta SMS-koden når du har skrevet ditt telefonnumer og trykt «neste».

Tusen takk for støtten! 

Del på Facebook og med venner, familie og andre supportere!

 

 

Publisert 21. november 2013