«AMAZING RACE»

Innholdsrik helg for jentene!

Fredag ettermiddag møtte LHK-jentene opp på Trønder Avisa, uvitende om hva det neste døgnet skulle bringe. De ble møtt av Hanne Talsnes som for dagen var utsendt som Freddy dos Santos – «Amazing Race» var i gang. Etter en fartsfylt tur innom flere steder i Levanger sentrum endte jentene til slutt opp på Ytterøyferga. I mørket på Ytterøya ble de nødt til å finne fram til målet. Uten noe svinn var det en motivert gjeng som møtte trenerteamet på Stokke på Ytterøya. Under en stjerneklar himmel utstyrt med hodelykter og refleksvester ble det utført en hard intervalløkt. Kvelden ble avsluttet på et perfekt vis med både taco og kortspilling.

Lørdagsmorgen ble Ytterøya oppdaget og beundret i dagslys. Ferden gikk deretter tilbake til Trønderhallen hvor det ventet mat fra Hilde Hynnes kjøkken. Dagen ble avsluttet med treningskamp mot Skogn g16s bringlag, der seieren gikk i LHKs favør.

En super helg med god treningskvalitet og sosialt samvær!

Takk til Hilde Hynne for nydelig mat på lørdag, og ikke minst Kristin Eggen & Johan Skaufel for fantastisk husly og sengeplasser til samtlige på idylliske Stokke.

Nå gleder vi oss på ny treningsuke, og endelig kamp igjen!

SEIRA 🙂

Publisert 04. november 2013