God kamp tross tap i Tsjekkia!

Vi tapte 27-22 i bortekampen mot DHK Baník Most, men ser optimistisk på hjemmekampen om en uke!

Det er 1000 plasser og utsolgt i Most Sportovni Hala, hjemmearenaen til DHK Baník Most. Hittil leder de den tsjekkiske ligaen.

Det var en god kamp melder teamet som er med jentene til Tsjekkia. Til pause var det 14-11 til DHK Baník Most. Levanger HK førte kampen lenge, og det var jevnt i det store og hele. To utvisninger til Levanger HK gjorde at tsjekkerne tok inn ledelsen.

Resultatet ble tilslutt 27-22.

En bra og spennende kamp! Nå venter vi bare til lørdag den 12. oktober, om en uke, på returkampen hjemme i Trønderhallen! Da håper vi på en stappfull Trønderhall! Det vil bli navnekonkurranse av våre to tiger-maskotter, ansiktsmaling av barna på Magneten og under kampen i Trønderhallen! Bli med på EHF-cupen! 🙂 Men aller først venter NM-cup på onsdag – en riktig cup-uke! 😀

Trønder-Avisa er også med på reisen, og mener avansement er fullt mulig, les her for kamprapporten, spillernes og trenerens meldinger etter kampen.

 

Publisert 05. oktober 2013