E-cup exit for LHK

Vi tapte også returkampen mot DHK Baník Most i Trønderhallen på lørdag, men stresset de til tider med et godt forsvar.

DHK Baník Most ble dessverre for sterke også på hjemmebanen, og dermed er EHF-cupeventyret over for denne gang. Det var en kamp med spenning og det sto også likt en periode, men til slutt gikk tsjekkerne fra og vant 17-21.

Banens beste, Hanna Yttereng, sa etter kampen til Trønder-Avisa:

– Banik Most vant EHF-cupen sist sesong, så det er ikke noe dårlig lag vi har tapt mot. Jeg synes vi viser en helt annen holdning og energi i dag enn tilfellet var i cupkampen mot Nordstrand tidligere denne uka. Det må vi ta med oss videre, sa Hanna Yttereng etter lørdagens returoppgjør i 2.-runde.

Det er bedring siden de siste kampene, og det var et godt forsvarspill mot DHK Banìk Most som virket noe stresset en liten periode under kampen da vi plutselig var i ettmålsledelse. Det jobbes fortsatt beinhardt på trening for å rette opp i angrepsspillet og minske tekniske feil.

Før kampen var vi også å finne på Magneten hvor vi hadde stand. Her hadde vi navnekonkurranse av våre to maskotter og gratis ansiktsmaling til barna! Dette var meget populært, og vinneren kan vente seg en premie i posten om ikke lenge!

Linker:

Levangeravisa

Trønder-Avisa

 

Publisert 14. oktober 2013