Treningskamp mot Byåsen HK Elite

Ønsker du en smakebit på den kommende sesongen?

Vi kjører et hardt løp mot sesongstart og i morgen 21/08 kl 18:30 er det treningskamp i Trønderhallen mot en av de kjente topplagene, nemlig Byåsen Elite! Gjerne kom å se på og gi oss enda mer motivasjon mot sesongstart! Inngang er gratis.

Ellers så er jentene inne i sin 5. treningsuke sammen etter ferien og det begynner å se riktig bra ut på trening, med mye høyt tempo og bra spill! På planen fremover står blant annet  treningskamp mot Storhamar i Hamar på torsdag og fredag-søndag Vestfjorden Cup i Hurum/Sætrehallen der jentene er tittelforsvarer!

En spennende uke med andre ord! 🙂 Følg med på vår Facebook-side for oppdateringer!

Og vi ønsker deg, venner og familie velkommen til treningskampen i morgen!

OPPDATERING: Se hvordan kampen gikk her! (Trønder-Avisa)

 

 

Publisert 20. august 2013