VELFORTJENTE FERIEDAGER

Levangerjentene har startet på noen uker velfortjent sommerferie.

Torsdag gjennomførte Levanger HK sin siste ordinære fellestrening før de i dag gikk ut i en velfortjent sommerferie. En rask observasjon av innsatsen på hallgolvet levnet ingen tvil: det var topp innsats i det Björn og Hege gikk igjennom det programmet som skal følges de fire ukene de har fri fra fellestreningene. De fleste skal feriere i hjemlige trakter, men både Rhodos, Kos og Sunny Beach står på reiseplanen for en del. Jentene samles igjen den 22.juli for det som blir en hektisk oppkjøring til sesongstart:
– 31. juli til 3.aug: Levangermartnan (dugnad og show)
– 1.aug: Levangerstafetten
– 4.aug: Tomtvatnet Triatlon (svømming. terrengløp og sykling)
– 23-25. aug: Vestfjorden Cup.
– 30.aug til 1.sept: Annliz Cup i Skövde, Sverige.
– 4.sept: serieåpning mot Larvik i Trønderhallen.

Publisert 21. juni 2013