«SESONGAVSLUTNING» FOR SAMARBEIDSPARTNERNE

Klubbens samarbeidspartnere var samlet til «sesongavslutning» i Trønderhallen

Klubben hadde invitert samarbeidspartnerne til avslutning av sesongen med Partnerfrokost, denne gangen på kveldstid, med interessante foredrag og grillmat. Faren til verdens beste langrennsløper holdt foredrag og drøftet sine erfaringer og hva han har lært om sponsorarbeid rundt ett av Idretts-Norges absolutt heteste sponsorobjekter, Petter Nordtug.
Høye mål og ambisjoner var også et gjennomgangstema i foredraget til Bjørg Tørresdal, rektor for den nye Levanger ungdomsskole som nå skal bygges. «Målet er ikke mindre enn å skape verdens beste ungdomsskole. Målet er ambisiøst, det skal det være – men det må samtidig være realistisk», sier Tørresdal.

Begge holdt engasjerte innlegg, og ble belønnet med hvert sitt sesongkort til Trønderhallen for sesongen 2013/2014. Levanger HK samlet over 10.000 tilskuere på seriekampene forrige sesong, men nå går klubben ut med en erklært målsetting om fullt hus på hver hjemmekamp. Premieren mot Larvik 8. september bør definitivt innebære «stinn brakke».

Publisert 15. juni 2013