UAVGJORT MOT TERTNES

Levanger håndballklubb og Tertnes spilte uavgjort 25-25 i Trønderhallen

Levanger er avhengig av hjelp fra Vipers i lørdagens kamp mot Tertnes for å gå videre til semifinale i sluttspillet. Hadde Levanger scora ett mål til i Trønderhallen onsdag kveld ville de gått videre til semifinale mot Larvik eller Byåsen. Tertnes møte Vipers i Åsane idretthall på lørdag.  Levanger vant 26-24 mot Vipers i den første kampen i kvartfinalen. Hvis Tertnes vinner med tre mål eller mer i Bergen på lørdag går de videre til semifinale. Hvis Vipers vinner eller det spillea uavgjort går LHK videre til semifinale.

LHK åpnet kampen sterkt og styrte den i store deler av første omgang. Bergenserne kom mer og mer inn i kampen som følge av at Levanger hadde sine dårlige perioder. Målvakt Linda Hansen Lundmark stod godt i mål og hadde ni redninger. Ramune Petarskyte og Hanna Yttereng dominerte i den andre enden av banen og scora fire mål hver i første omgang.

I andre omgang fortsatte LHK å dominere. Mot slutten tok Tertnes innpå og da sluttsignalet lød sto det 25-25.

Toppscorer hos Levanger var Ramune Pekarskyte med 7 scoringer fulgt av Mari Molid og Hanna Yttereng med 6 hver. Hanna Yttereng ble kåret til Levanger sin beste spiller.

Publisert 24. april 2013