SEIER OG ETT SKRITT NÆRMERE

Levanger 26 – Oppsal 22 i Trønderhallen

LHK gikk knallhardt ut fra start av og satte standarden. Laget spilte beintøft 6-0-forsvar og var villige til å løpe hjem. Nina Björk Arnfinnsdottir var en klippe i midtforsvaret. Også angrepet fungerte godt anført av Ramune Pekarskyte i storslag. Hun ble toppscorer med åtte mål. Linda Hansen Lundmark hadde et strålende come back etter to måneder uten håndball og hadde en redningsprosent på 52 prosent. Hun bidro helt klart med å sikre denne viktige seieren. Selv med Levangers seier og et overtak med to poeng over Oppsal, lever bunnspenningen i beste velgående. Oppsal møter Flint hjemme i siste serierunde, mens Levanger får Storhamar på besøk i Trønderhallen førstkommende onsdag kl 18.

Raumne Pekarskyte ble kåret til Levanger sin beste spiller, mens Marthe Sønsthagen Johansen ble kårets til Oppsal sin beste spiller.

Se også: Trønder-Avisa.

KAMPFAKTA FRA TRØNDERHALLEN
Levanger – Oppsal 26-22 (14-11)
Postenligaen kvinner, 21. serierunde
Trønderhallen 7. april 2013

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Ingrid Holberg Tangen – Alette Stang Andersson 3, Mari Hegna 1, Kamilla Ersek 2, Julie Kvale, Izabela Duda 7, Marthe Johansen 6, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke 1, June Bøttger og Rannveig Haugen 2

Målscorere Levanger: Ramúne Pekarskyté 8, Mari Molid 5, Nina Bjørk Arnfinnsdottir 4 (4), Vilde Eidem 2, Hanna Yttereng 1, Silje Mari Berget 1, Gabriella Juharz 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Levanger: 3×2 min
Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad

Tilskuere: 928

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag kl 18.00. Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

FOTO: Frank Skaufel, Adresseavisen

Publisert 07. april 2013