NY SAMARARBEIDSAVTALE MED TRØNDER-AVISA

Trønder-Avisa og Levanger HK fortsetter samarbeidet. Undertegnet sponsoravtale verdt én million kroner over to år.

– Jeg er glad for å si at vi i dag skriver under en kontrakt på to nye år, sa sjefredaktør og administrerende direktør Arve Løberg i Trønder-Avisa på sponsortreffet i forkant av Levanger sin sluttspillkamp mot Tertnes sist onsdag. Avisa har samarbeidet med Levanger Håndballklubb siden opprykket til eliteserien i 2005. Til sammen har Trønder-Avisa bidratt med rundt fem millioner kroner til klubben. Den nye avtalen er verdt rundt én million.
– LHK betyr mye for oss. Det er en gjennomprofesjonell klubb og fylket trenger er fyrtårn. Derfor ønsker vi å være med på dette videre -, sa Løberg.

Klubben er takknemlig for at sponsorer fortsetter samarbeidet, til tross for tøffe økonomiske tider. 
-Vi vet at bedriftene, Trønder-Avisa inkludert, har økonomiske utfordringer. Derfor betyr det mye for oss at de velger å fortsette å støtte idretten. Det at Trønder-Avisa velger å forlenge håper vi gir en positiv signaleffekt til resten av sponsormarkedet-, sier daglig leder Hans Vist i LHK.

Han håper resultatene den siste tida kan bidra til at sponsorbudsjettet kommende sesong kommer til å ligge på samme nivå som tidligere. – Vi endte på 7.-plass i Postenligaen og er klare for vår niende strake sesong på høyeste nivå i Norsk håndball. Vi mener at produktet Levanger Håndballklubb er godt og attraktivt, men det får vi vite etter hvert nå, sier Vist.

Publisert 25. april 2013