JENTER 16 I SEMIFINALE

Levanger HK J16 spiller semifinale i sluttspillet i Bringserien

Etter at det ble klart at Levanger HK ikke kom til semifinale i sluttspillet i Postenligaen var det klart at J 16 har gått til semifinale i sluttspillet i Bringserien.
Etter å ha spilt 22–22 mot Fana i første kamp måtte jenten slå Åsane med fire mål lørdag ettermiddag for å vinne puljen sin å gå til semifinale. Det klarte da også jentene med bravur.
Etter en litt treg start på den andre kampen tok Levangerjentene initiativet og gikk til pause på stillingen 13–10. Dermed trengte de altså ett mål til for å avansere. Og akkurat det klarte de. I en maktdemonstrasjon av ypperste merke scoret de hele 18 ganger i andre omgang samtidig som Åsane ble holdt nede på 5 mål. 31–15 ble sluttresultatet, sifre som definitivt lar seg høre på det øverste nivået i J16–klassen.

Levanger HK J 16 kan så langt manifistere at de er er topp 4 i landet. Fortsetter de med slikt spill som de gjorde lørdag ettermidag kan veien gåt til finale. Men først venter Oppsal i seminfinalen søndag formiddag.

Publisert 27. april 2013