INGEN SEMIFINALE

Tertnes vant over Vipers med minst mulig margin

Vipers hadde ikke noe å spille for lørdag, annet enn heder og ære og de ga Tertnes solid kamp. Etter 20 minutter ledet Vipers med 14–11 og en semifinaleplass så ut til å være innen rekkevidde for Levanger.

Tertnes slo imidlertid tilbake og snudde kampen til 17–15 halvveis. I den andre omgang fulgte lagene hverandre, med Tertnes foran hele veien. Avgjørelsen falt to minutter før full tid, når hjemmelaget gikk opp i ledelsen 27–22. Selv om Vipers kvitterte to ganger, endte det med seier 27–24 til Tertnes. Dermed greide de jobben med å kvalifisere seg med minst mulige margin.

Nr Lag Kamper Målforskjell     Poeng
1.  Tertnes             52 – 49                  3
2.  Levanger         51 – 49                   3

Publisert 27. april 2013