SEIER OG TO POENG

Levanger HK 23 – Sola HL 16

Levanger HK tok føringen allerede fra start av og holdt den fra start til mål. I første omgang greide laget imidlertid ikke å riste av seg Sola helt og gjestene lå to til fire mål bak gjennom store deler av omgangen. Like før pause fikk Levanger inn sitt tolvte mål i omgangen, slik at stillingen til pause var 12-7.

I andre omgang var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Linda Hansen Lundmark sto som en vegg og reddet 19/35 avslutninger fra gjestene. Det som ikke kom så langt tok Hannah Yttereng, Mari Molid og Ramune Pekarskytte seg av med glimrende forsvarsspill. Og landslagsuttatte Hege Løken beviste igjen hvorfor hun kan kjempe om en plass i landslagstroppen.

Denne kampen ble også Anniken Obaidli sin debut i Trønderhallen. Hun var satt opp i første sekseren og kvitterte elegant med tre scoringen. 10 minutter ut i andre omgang måtte hun dessverre forlate banen etter å ha blitt påført en «lårhøne». Det var heldigvis ingen alvorlig skade og  hun var på beina igjen og høyst oppegående etter at kampen var slutt.
Da sluttsignalet gikk stod det 23-16 på tavla

Toppscorere for Levanger ble Hege Løken med 8 mål, hvor av 2 på straffe, fulgt av Ramune Pekarskyte og Mari Molid med 5 scoringen hver. Hege ble av en jury ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Levanger HK spiller borte mot Glassverket søndag 10.2 og neste hjemmekamp er 13.2 mot Stabæk.

Publisert 04. februar 2013