LEVANGER – LARVIK 15-29

Ingen overraskelser i Trønderhallen

Levanger hadde aldri en sjanse til å følge Larvik. Gjennom hele kampen kontret Larvik Levanger i senk. Når Levanger angrep stoppet et effektivt forsvar nesten alle forsøk på skudd. Og når Larvik har en så glimrende keeper som Lene Rantala hadde i realiteten ikke Levanger store muligheter til å få vist seg fram.
Nesten 1.300 tilskuere hadde møtt opp i Trønderhallen for å følge kanskje spesielt gjestelaget, et av verdens beste klubblag.

Likevel ble andre omgang et lyspunkt for Levanger. I første halvdel klarte de å holde Larvik i jevnt spill. Etter to soleklare tap har laget jobbet godt og viste topp innsats gjennom kampen. Til tross for tapet, Levangers spillere var godt fornøyd med egen innsats og spill da de gikk i garderoben.

Levanger går nå inn i en avgjørende periode. 10. mars møter de Gjøvik i Tranberghallen. Deretter er det Flint Tønsberg på bortebane før de den 7.4 møter Oppsal og den 10.4 Storhamar hjemme i Trønderhallen.

Publisert 28. februar 2013