LEVANGER J16 SUVEREN I TRØNDERHALLEN

Vant alle kampene i 4.Bringrunde

Denne helga var det full runde i Bringserien. Levanger HK stod som arrangør i Trønderhallen og hadde besøk av Tindlund, Storhamar og Haslum.

Levanger vant lørdag formiddag over Storhamar med sifrene 29-26. Det var knyttet stor spenning til kampen mot Tindlund lørdag ettermiddag. Tindlund hadde  så langt vunnet alle kampene i sesongens Brinsgeriespill, men ble utklasset av Levanger sine jenter. Levanger vant til slutt 25-19 til ellevill begeistring av et entusiastisk hjemmepublikum.

Søndag formiddag møtte Levanger HK Haslum i sin siste kamp. Etter jevnt spill i første omgang viste Levanger disiplin og tæl og drog i land en trygg seier 29-19.

Levanger ligger nå på femteplass i Bring-serien avdeling 3, en plass unna sluttspillplass. Oppsal, Tindlund, Flint og Klæbu ligger foreløpig best an som de fire beste. Femte og siste runde i toppserien spiller 16. og 17. mars. Da møter Levanger LFH09, Kolbotn og Skogstrand i Oppsal Arena.

Publisert 23. februar 2013