TAPTE MOT STABÆK

Levanger HK hadde Stabæk i kne i 45 minutter.

Årets første Postenligakamp mellom Stabæk og Levanger HK i Nadderudhallen endte med 4 måls tap 26-22. Lagene gikk til pause på stillingen 8-8 og 12 minutter ut i 2.omgang var Levanger i ledelsen med 11-15. Etter at Stabæk tok timeout snudde kampen takket være en meget effektiv Stine Bredal Oftedal. Hun bosktavelig talt løp inn 9 mål mot slutten og da sluttsignalet gikk stod det 26-22-på resultattavla.

Levanger HK hadde ikke spilt seriekamp siden 18.november, mens Stabæk spilte cupfinale mot Larvik 6.juledag. I følge Levanger sin trener Björn Blomquist, er han fornøyd med de 45 minuttene laget var i føringen og mener at de enda har mye å gå på. Søndag 13.januar møter Levanger HK Storhamar i Prestrudhallen på Hamar.

Levanger sin debutant Anniken Obaidli fikk en pangdebut og spilte det meste av kampen i sin debut i Postenligaen. Hun takket for tilliten og scora 4 mål. Ramune Pekarskyte ble kåret til Levanger sin beste spiller og ble også toppscorer for laget med 7 scoringer.

(Bildet viser Mari Molid mot Tertnes høsten 2012)

Publisert 07. januar 2013