SEIER MOT STORHAMAR

Levanger HK slo Storhamar i Prestrudhallen 28-26

Det ble en spennende kamp mot tabelltreer Storhamar søndag ettermiddag.  En strålende Mari Molid og en meget god Hege Løken var viktige bidragsytere med å skaffe en solid seier på bortebane. Begge to noterte seg for ni mål hver i det som etter hvert fikk en nervepirrende avslutning.

Sissi Karlsson kom inn og stengte buret fullstendig mot slutten av kampen. Med tre minutter igjen var det fortsatt tre måls ledelse. Storhamar tok time-out og kvitterte to ganger, dermed var stillingen 27-26 med kun ett minutt igjen å spille. Levanger tok time-out og Ramune Pekarskyte scoret Levanger sitt siste mål tretti sekunder før slutt. Dermed kunne Levangerspillerne juble for seier 28-26 og to meget viktige poeng.

Søndag 20.januar tar Levanger i mot Bysåen i årets første kamp Trønderhallen.

Toppscorere hos Levanger var Mari Molid og Hege Løken og Mari Molid med 9 må hver, fulgt av Ramune med 6 scoringer.

Bildet viser Nina Björk Arnfinnsdottir i en tidligere kamp mot Storhamar.

Publisert 13. januar 2013