BYÅSEN FORTSATT BEST – I TRØNDELAG

Levanger HK 20 – Byåsen 32

Søndagens hjemmekamp mot Byåsen endte nok en gang med tap. Etter en oppløftende start tok det ikke mere enn 12 minutter før Ida Alstad sendte Byåsen i ledelsen for første gang. Tonje Nøstvold økte deretter til 5-7 på straffekast. Det startet veldig bra, men de siste 20 minuttene av omgangen var Byåsen overlegne. Byåsen-spillerne kom til enkle avslutninger, og vi hadde problemer med å finne ut av Byåsens 5-1-forsvar. Ved pause stod det 9-20 på resultattavla.

2 .omgang fortsatte slik 1.omgang avsluttet. Våre svake avslutninger med bomskudd og altfor for mange personlige feil staffet seg utover i omgangen. Byåsen økte ledelsen til 9-23 i løpet av andreomgangens første fire minutter. Spillet jevnet seg litt ut utover i omgangen etter at Byåsen slapp innpå sine yngste spillere, men da dommerne blåste av kampen stod det 20-32 på resultattavla.

Levanger sin beste spiller var Ramune Pekarskyte. I tillegg til godt spill ble hun også toppscorer med å score halvparten av Levanger sine mål; 10 stk.

Levanger HK spiller sin neste kamp borte søndag 27.januar mot Vipers Kristiansand.

Publisert 21. januar 2013