SPENNEDE AVSLUTNING OG UAVGJORT

Uavgjort 22-22 mot Gjøvik HK i en spennende kamp.

Levanger HK startet kampen med å lede med ett og to mål, men etter halvspilt førsteomgang tok Gjøvik ledelsen og beholdt den nesten hele veien frem til pause hvor stillingen var 14-15. Det var dermed duket for en spennende avslutning. I andre omgang fulgte lagene hverandre ved 15-15 og 16-16, før Gjøvik igjen gikk opp i ledelsen. Og der ble de frem til 20-20 ved 21 spilte minutter, da Silje Mari Berget scoret for LHK. Det ble utrolig spennende på slutten, ikke minst da det ble tatt timeout da det var 8 sekunder igjen av kampen og Gjøvik hadde ballen. De scoret ikke i sluttsekundene og dermed ble sluttresultatet 22-22.

– Hadde vi kastet ballen i mål på alle de gode sjansene vi hadde, så hadde vi vunnet denne kampen med minst 10 mål, sa en noe skuffet LHK-trener Bjørn Blomquist etter kampen i Trønderhallen lørdag ettermiddag.

Levanger sin beste spiller ble også denne gangen Mari Molid med 6 mål.

Det kan nevnes at både lagleder og trener for Gjøvik; Kjersti Grini og Børge Brown, fikk for gult kort for kjeftbruk under kampen.

Publisert 12. november 2012