OVERLEGEN SEIER i TRØNDERHALLEN

Ramune i praktslag da Levanger overlegent slo Flint

Med sluttsifrene 28-18 var det ingen tvil da  Levanger HK slo Flint i Trønderhallen søndag kveld. Levanger HK tok føringen allerede fra kampstart og overrasket Flint med 3-0 i løpet av de tre første spilleminuttene.

Hjemmelaget førte kampen, og økte ledelsen utover i første omgang. Gjestene reduserte to ganger, men klarte ikke å holde følge med et svært tent hjemmelag. Til pause ledet hjemmelaget 12-8.

Levanger HK vartet opp med et meget godt forsvarsspill utover i 2.omgang og fikk samtidig god uttelling av sine angrep. Da sluttsignalet gikk viste resultattavla 28-18 og 780 elleville tilskuere gav fortjent stående applaus til et hjemmelag som for fulle viste «Trøndersk Tæl mot Toppen».

Toppscorer hos Levanger ble Ramune Pekarskyte med 7 må fulgt av Hege Løken med 6 og Mari Molid med 5. En jury kåret Mari Molid til Levanger sin beste spiller for sin solide innsats både i angrep og forsvar.

Renate Sjaastad Sømme ble toppscoer hos Flint med 6 mål.

Publisert 19. november 2012