Oppsal ble et nummer for stor

Laget som hadde en stor opptur mot Glassverket sist uke, gikk på en smell mot Oppsal onsdag kveld. LHK hang med i rundt 20 minutter, før hjemmelaget dro ifra. Oppsal ledet 15-10 til pause, før de til slutt vant 25-18.

– Masse med helt uprovosert teknisk feil gjennom hele kampen. Det var hovedårsaken til at vi gjør det for dårlig i dag. Vi har en veldig lav uttelingsprosent. I flere perioder av kampen kommer vi til bra avslutningssjanser, men skyter enten utenfor, eller rett på keeper. I det hele tatt mange veldig dårlige avslutninger, sier trener Bjørn Blomquist til Levanger-Avisa.

 

Neste kamp er søndag 28. oktober mot Tertnes i Trønderhallen.

 

Kampfakta:

Oppsal – Levanger 25-18 (15-10)
Postenligaen kvinner
Oppsal arena, 360 tilskuere.
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya
Utvisninger: Oppsal ingen, LHK 3×3 min.
Toppscorer Oppsal: Izabela Duda 8.

Levanger: Sissi Karlsson, Nina Bjørk Arnfinnsdottir, Hanna Yttereng 1, Kjersti Salberg 3, Hege Løken 1, Silje Katrine Svendsen 3, Martine Bentzen 1, Vilde Eidem, Stine Cecilie Nygård Fagerli, Silje Mari Berget 2, Linda Beate Hansen Lundmark, Gabriella Juhasz 3, Mari Kristine Søbstad Molid 3.

Foto: Kjetil Skaufel, Trønder-Avisa (arkivfoto)

Publisert 18. oktober 2012