Uvisst om LHK J16 må ut i ny kvalifiseringskamp

Uvissheten kommer etter at LHK tapte lørdagens kamp mot hjemmelaget Kjøkkelvik med kun ett mål (19-18). Det som var en tett og spennende kamp fikk en dramatisk avslutning, en avslutning LHK mener var direkte avgjørende for kampresultatet. På Levangerlagets egen blogg ble det lørdag skrevet følgende:

–  I skrivende stund leveres protest mot kampens speaker, som i sluttminuttet feilaktig stoppet kampen med en påstand om feil bytte for Levanger. Stillingen var da 18-17 til Kjøkkelvik, men Levangerjentene hadde ballen og var på vei i angrep. Hvis dette var en feil avgjørelse, var dette klart avgjørende for kampresultatet.

Grunnen til at kampens resultat er så viktig, er at et annet resultat ville gitt store følger for tabellplasseringen for begge lag.

Puljetabellen ser – i påvente av eventuelle endringer – slik ut:

1. Kjøkkelvik 3 3 0 0 62 45 6
2. Levanger 3 2 0 1 86 50 4
3. Tønsbergs Turn 3 1 0 2 51 73 2
4. Ammerud 3 0 0 3 39 70 0

Laget på førsteplass blir automatisk kvalifisert til Bringserien, mens andre- og tredjeplass må ut i ny kvalifisering. Om LHK J16 må spille ny kvalifiseringskamp eller ikke, må vi altså vente enda litt til med å få svar på. Vi kommer tilbake med oppdateringer så snart klubben har fått svar på den innsendte klagen.

Publisert 09. september 2012