J16 med to seire og ett tap

LHK J16 møtte liten motstand da de slo Tønsberg Turn hele 33-17 i Olsvikhallen i Bergen lørdag formiddag. Klokken 18 spilte Levangerjentene ny kamp mot hjemmelaget Kjøkkelvik, en kamp jentene selv kalte en «rotete kamp, hvor de falt litt tilbake til gamle synder» på sin blogg. De tapte kampen med kun ett mål, 19-18.

Søndag formiddag spilte de sin siste kamp for helga, hvor de slo Ammerud hele 35-14. Etter to seire og ett tap, venter de nå i spenning på sluttresultatet mellom Tønsberg Turn og Kjøkkelvik. Denne kampen spilles søndag kl. 11.30. Skulle Kjøkkelvik tape denne kampen, er LHK kvalifisert for Bring-serien.  Skulle derimot Kjøkkelvik vinne kampen, må LHK ut i ny kvalifiseringskamp.

Vinneren av puljen går direkte til Bring, mens nr. 2 og 3 må ut i ny kvalifisering.

Publisert 08. september 2012