J16 får spille omkamp

Trener Geir Tore Leira kunna tirsdag fortelle at 16-laget fikk medhold i sin protest etter kampen mot Kjøkkelvik. Bakgrunnen for protesten kan du lese mer om her.

Kjøkkelvik har frist til 25. september å anke dommen. Hvis anken ikke fører fram, får LHK spille omkamp mot bergenserne og får dermed en ny sjanse til å kvalifisere seg direkte til Bring. Om det ikke blir omkamp, har LHK likevel en ny sjanse til videre avansement i neste kvalikrunde.

– Vi skal til Bring uansett hva som skjer. Men det hadde vært gøy å spille omkamp mot Kjøkkelvik. Da skal vi knuse de, sier LHK-spiller Julie Nygård som denne uka ble tatt ut på Norges ungdomslandslag.

I domskomiteens endelige vurdering står følgende:

“Domskomiteen finner det dokumentert at verken dommere eller tidtaker faktisk har observert at det er foretatt et regelstridig spillerbytte fra Levanger sin side. Dette bekreftes i partenes forklaringer. Dommerne har da dømt i strid med hva de og tidtaker faktisk har observert, og derved foretatt uriktige avgjørelser i forhold til dette.

Med et feilaktig idømt balltap samt utvisning for Levanger vurderes det som at de uriktige avgjørelsene kan ha påvirket kampens sluttresultat. Domskomiteen finner derfor at kampresultatet må annulleres og ny kamp berammes.”

Publisert 18. september 2012