LHK til finale i Vestfjorden Cup

Etter to seiere og ett tap er LHK nå videre til finalen i helgens Vestfjorden Cup. LHK møtte Nordstrand i lørdagens første kamp, en kamp som endte i et 24-23-tap for Levanger.

– Vi har en del småfeil vi må rette opp i, men vi ser likevel en forbedring. Hege (Løken, journ. anm.) spilte en kjempekamp og flere av de yngste spillerne fikk mye spilletid, sier kaptein Silje Mari Berget.

I kampen mot eliteferske Glassverket reiste derimot Levanger seg og vant 22-21.

– Vi hadde en god start, men etter hvert går det litt opp og ned. Men vi har bra tempo og løper gode returløp og det skal vi ta med oss videre, sier LHK-kapteinen. Ikke fullt så hyggelig er det at kantspiller Ane Eidem (19) fikk en kneskade fire minutter ut i kampen og nå testes for det som i verste fall kan være en korsbåndsskade. Vi krysser fingrene for 19-åringen.

 

I finalen møter LHK Oppsal, som også ble puljevinnere med to seiere og ett tap. Vi kommer tilbake med oppdateringer etter at finalen er ferdigspilt (kampstart kl. 14.15).

 

Publisert 26. august 2012