LHK åpnet bra i Vestfjorden Cup

LHK slo fredag kveld Sola 26-19 (12-11 til pause) i Vestfjorden Cup i Sætrehallen. Laget stod meget godt i forsvar, hvor spesielt Nina Bjørk Arnfinnsdottir tok ansvar. Framover ble Kjersti Salberg, Hanna Yttereng og Gabriella Juhàsz toppscorere, alle med fire mål hver.  Torsdag spilte LHK mot Gjøvik i Tranberghallen, en kamp som endte med ettmålstap for Levangerlaget.

– Vi hadde bra målvakt- og forsvarsspill i Tranberghallen også, men mot Sola klarte vi å få luke vekk de tekniske feilene, sier en fornøyd kaptein Silje Mari Berget til Trønder-Avisa.

Oppgjøret mellom de to andre lagene i LHK’s gruppe, Glassverket mot 1. divisjonsklubben Nordstrand, endte 24-22 i favør Glassverket. Lørdag spiller LHK mot begge disse to. Sluttspillet spilles søndag, hvor de to puljevinnerne møtes til finale. Vi kommer tilbake med oppdateringer.

Publisert 25. august 2012