HEGE INN I TRENERTEAMET

Hege gjør comeback i Levangerdrakten – denne gangen som assistenttrener i elitelaget sammen med Björn Blomquist.

Truls Roaas, som har vært assistenttrener de fire siste årene, er nå ferdig med sin utdannelse ved Høyskolen i Nord-Trøndelag (HiNT) og er nå på jakt etter jobb.

Hege har, i tillegg til sin lange erfaring som håndballspiller, en solid trenerutdannelse fra HiNT. Hun har de siste årene arbeidet som idrettslærer ved Sogndal Vidregående skole med hovedansvar for håndball. Hun arbeider nå også med sin masteroppgave i kroppøving. Hege og samboer Sondre Lomsdal flytter til Levanger i sommer.

Hege Eggen Hov gleder seg til å ta fatt på oppgaven i Levanger HK, men skal først forberede seg på å bli mamma. Hege har nemlig termin i midten av juli, men regner med å kunne entre treningshallen i god før sesongåpningen den 15.september.

(Levanger)

Publisert 19. mai 2012