SPENNING I LEVANGER ETTER TAP

Levanger måtte finne seg i å tape med åtte mål mot Storhamar onsdag kveld. Ved pause stod det 5-11 i gjestenes favør.

Levanger spilte et meget godt forvsvarsspill, men blir for tafatte i angrep. Kampen var preget av harde dueller og Storhamar klaget på Levanger sitt tøffe forsvarsspill, noe dommerne var helt uenige i.

Foran de to siste serierundene står LHK med 10 poeng. Det er det samme som Sola som ligger sist på tabellen, mens opp til Njård på kvalikplassen er det ett poeng. Gjøvik og Fredrikstad ligger på trygg grunn over kvalikplassen med 12 poeng hver. For å kunne overleve i eliteserien må Levanger vinne de siste 2 kampene, mot Sola i Åsenhallen onsdag 14.3 og mot Fredrikstad hjemme i Trønderhallen 17.mars.

Toppscorer hos Levanger var som vanlig Sara Andersson med 10 mål. Sara ligger nå på 2.plass på toppscorelisten for Postenligaen for sesongen 2011-2012 med 108 mål. Listen toppes av Gjøviks Jaqueline Anastacio med 113 mål.

En jury kåret Levanger sin målvakt Hannh Zimmergren og Storhamar sin målvakt Stine Lidén til lagenes beste spillere.

Publisert 08. mars 2012