SKJEBNEKAMP PÅ LØRDAG-GRATIS INNGANG

Etter at Levanger tapte 22-18 mot Sola i Åsenhallen onsdag kveld øyner Levanger enda håp om fornyet eliteseriespill neste sesong. Da må Levanger vinne mot Fredrikstad lørdag og få hjelp fra Storhamar og Stabæk.

Sola var i føringen allerede fra start og gikk til pause med ledelse 12-8. Selv om Levanger stod godt i forsvar hjelper det lite nå det ikke produseres avslutninger og scoringer. Sola spilte aggressivt i forsvar og det taklet ikke Levanger. I tillegg gjør Levanger sine spillere mange tekniske feil og blir hardt straffet for det.

Toppscorer hos Levanger var Ramune Pekarskyte med 5 mål fulgt av Sara Andersson med 4 mål. En jury kåret Silje Mari Berget til Levanger sin beste spiller.

Levanger ønsker seg en full Trønderhall lørdag for å hjelpe til i det som blir en skjebnekamp etter 7 seseonger i elietserien. Kampstart er kl 16.

Publisert 15. mars 2012