HEDERLIG TAP I TRONDHEIM

Onsdagens kamp mot Byåsen i Nidarøhallen viste med all tydelighet at Levanger har noe å fare med i Postenligaen, selv med 29-25-seier til Byåsen. Levanger ga seg ikke uten sverdslag, og selv om det raknet en liten periode i starten av 2.omgang viste laget at de har til hensikt å forsvare plassen i toppserien.

Lagene fulgte hverandre tett hele 1.omgang og til pause stod det 13-12 i Byåsens favør. I starten av 2.omgang fikk ikke Levanger alt til å stemme og Byåsen skaffet sen fort en 5-måls ledelse. Levanger var flere ganger på vei til å utjevne dette, men da signalet gikk for full tid stod det 29-25.

Levanger sin toppscorer denne gangen var kapteinen Sara Andersson med 8 mål. Sara topper nå toppscore i Postenligaen sammen med Linn Jørum Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Linn Gossè.

En jury kåret Silje Katrine Svendsen til Levanger sin beste spiller.

Publisert 23. februar 2012