ENDELIG SEIER

Levanger låg under med tre mål til pause mot Flint Tønsberg, men vant til slutt 23-17. Dermed ble to meget viktige poeng igjen i Levanger.

Levanger slet med å komme inn i kampen i 1.omgang og låg under det meste av omgangen. Ved pause stod det 7-10 i Flint sin favør. I 2.omgang var det et nytt Levangerlag som entret banen. Laget, anført av lagkaptein Sara Andersson, tok føringen og utlignet i det 11.minutt. Etter dette tok Levanger mer og mer over spillet og drog sakte med sikkert i fra. Til slutt stod det 23-17.

Toppscorer hos Levanger var Sara Andersson med 10 mål fulgt av Kjersti Salberg med 5. Sara ble også kåret til Levanger sin beste spiller. Toppscorer hos Flint var Renate Saastad Rømme med 8 mål. Hun ble kåret til Flint sin beste spiller.

Neste kamp for Levanger HK er borte mot Njård HK i Njårdhallen onsdag 15.februar kl 19.

Publisert 08. februar 2012